Барање за изразување на интерес за концептуален проект за рехабилитација на 12 државни патиштапечати

Скопје, 20.02.2017

Барањето за изразување на интерес и проектната задача за концептуален проект за рехабилитација на 12 државни патишта може да го преземете во pdf  формат тука и тука.

Сподели: