Мени

ДЕТАЛИ ЗА ПРОЕКТИ

Име на проектот
Категорија на пат
Тип на проект
Начин на финансирање
Статус
Рехабилитација на регионален пат, делница Битола - НовациЗавршен
Рехабилитација на спори ленти на регионален пат - Валандовско брдоЗавршен
Рехабилитација на регионален пат Берово – СтрумицаЗавршен
Рехабилитација на регионален пат - Охрид кај бензинска пумпа Биљанини извори (Туристичка лев и десен коловоз) – Коњско (Хотел Метропол)Завршен
Рехабилитација на државен пат Р1202, делница Кружен тек Р1201 – ГП БлатоЗавршен
Рехабилитација на државен пат Р2234, делница Пршовце – ЈегуновцеЗавршен
Рехабилитација на државен пат Р1102, делница Петровец – КатлановоЗавршен
Рехабилитација на државен пат А1, делница Граничен Премин Богородица – Гевгелија (лев коловоз)Завршен
Рехабилитација на државен пат А2, делница Сарај – ГрупчинЗавршен
Рехабилитација на државен пат А1, делница Петровец – Миладиновци и Рехабилитација на државен пат А4, делница Кадино – ХиподромЗавршен