Мени

ДЕТАЛИ ЗА ПРОЕКТИ

Име на проектот
Категорија на пат
Тип на проект
Начин на финансирање
Статус
Рехабилитација на државен пат Р1208, делница Охрид – Подмоље (кружен тек Евро хотел) (8,55км)Завршен
Рехабилитација на државен пат Р1301, делница транзит низ Охрид – десен и лев коловоз (5,6км)Тековен
Рехабилитација на државен пат Р1107, Транзитен дел низ Кавадарци (1,1км)Тековен
Рехабилитација на државен пат Р1102, делница Негорци – Гевгелија (5,4км)Завршен
Рехабилитација на државен пат А2, делница Колари - КичевоТековен
Рехабилитација на обиколка на Скопје (клучка Стајковци – Клучка Мирковци)Тековен
Рехабилитација на сообраќајна возна лента на државен пат А1 делница Велес – Градско и Градско – Велес Завршен
Рехабилитација на регионален пат, делница Битола - НовациЗавршен
Рехабилитација на спори ленти на регионален пат - Валандовско брдоЗавршен
Рехабилитација на регионален пат Берово – СтрумицаЗавршен