ДЕТАЛИ ЗА ПРОЕКТИ

Име на проектот
Категорија на пат
Тип на проект
Начин на финансирање
Статус
Рехабилитација на државен пат А1, делница Граничен Премин Богородица – Гевгелија (лев коловоз)Завршен
Рехабилитација на државен пат А2, делница Сарај – ГрупчинЗавршен
Рехабилитација на државен пат А1, делница Петровец – Миладиновци и Рехабилитација на државен пат А4, делница Кадино – ХиподромЗавршен
Итни градежни работи за санација на државен пат А2, Обиколница на СкопјеЗавршен
Рехабилитација на сообраќајна возна лента на државен пат А1 делница Велес (Штипска клучка) – Градско и Градско – Велес (Штипска клучка)Завршен
Рехабилитација на државен пат Р1106 делница Мост Близанско - КалуѓерецЗавршен
Рехабилитација на државен пат А2 делница од Гостивар (мост кај село Здуње) до село КолариТековен
Довршување на рехабилитација на Регионален пат Липково–АрачиновоТековен
Изградба на клучка Смилковци на обиколницата на СкопјеЗавршен
Рехабилитација на регионален пат Р2134 делница, Сопиште - ГоврлевоЗавршен