Мени

ДЕТАЛИ ЗА ПРОЕКТИ

Име на проектот
Категорија на пат
Тип на проект
Начин на финансирање
Статус
«1...16171819»
Изградба нов експресен пат Охрид - ПештаниТековен
Осветлување на тунел СолиштеЗавршен
Изградба на Регионален пат Р1108 (стара ознака Р-112), Коњско (Смрдлива вода) - КожуфЗавршен
«1...16171819»