ДЕТАЛИ ЗА ПРОЕКТИ

Име на проектот
Категорија на пат
Тип на проект
Начин на финансирање
Статус
«1234...10»
Изработка на проектна документација за Рехабилитација на магистрален пат Кочани - ДелчевоТековен
Изработка на проектна документација за изградба на државен пат Кочани - Пробиштип Р1309(Р519), делница Пониква - Турско РудареТековен
Изработка на проектна документација за изградба на државен пат Крива Паланка - Македонска Каменица Р1210(Р208), делница рудник Тотаница - рудник СасаТековен
Осветлување на Мелнички мостЗавршен
Oсветлување на клучка Тетово - југЗавршен
Oсветлување на клучка КадиноЗавршен
Oсветлување на клучка ВевчаниЗавршен
Продолжување на осветлување од наплатна станица ГостиварЗавршен
Изработка на проектна документација на ниво на основен проект за Рехабилитација на државен пат А3(М5), делница Буково – Ресен и делница Ресен - БитолаЗавршен
Изработка на проектна документација на ниво на основен проект за Рехабилитација на државен пат Р2233, делница Брвеница - ЧегранеЗавршен
«1234...10»