Мени

ПДП: Безбеден и проширен пат во пресрет на чествувањето на 1000 години Бигорски манастир Св. Јован Крстителпечати

Статус: Завршен
Тип: Рехабилитација, реконструкција и санација
Локација: Бигорски манастир
Финансирано од: Сопствени средства
Почеток на работите: Јуни 2019
Планиран датум за завршување: Август 2020
Вредност на договорот: 23.666.665,00 МКД
 
 

Детали за проектот

За проектот

 

Должина: 250 m

На кракот од регионалниот пат Р1202 кој води до Бигорскиот манастир извршено е проширување на двете серпентини со тампонирање и поставување на нова асфалтна конструкција и канали за одводнување на површинските води.
 

Сподели: