Мени

ЈПДП: следиме прогрес на изградба на заштитна ограда на обиколница Битола на државен пат А3 (Е-65)печати

Статус: Тековен
Тип: Изградба на заштитна ограда
Локација: Обиколница Битола
Финансирано од: Сопствени средства
Почеток на работите: Февруари 2020
Планиран датум за завршување:  
Вредност на договорот: 36.552.762,50 МКД
 
 

Детали за проектот

За проектот

 

Должина: 860 m
 

Сподели: