Мени

Изградба на звукозаштитна ограда на обиколница Битолапечати

Статус: Тековен
Тип: Изградба на звукозаштитна ограда
Локација: Обиколница Битола
Финансирано од: Сопствени средства
Почеток на работите: Февруари 2020
Планиран датум за завршување: Декември 2020
Вредност на договорот: 500,000 EUR
 
 

Детали за проектот

За проектот

 

Должина: 1 km 
Изградбата на заштитната ограда на обиколницата Битола на државниот пат А3 (Е-65).

Сподели: