Мени

Рехабилитација на регионален пат Р1204 делница Куманово – Свети Николепечати

Статус: Завршен
Тип: Магистрален пат
Локација: Регионален пат Р1204 Куманово - Свети Николе
Финансирано од: Заем од ЕБОР
Почеток на работите: Март 2019
Планиран датум за завршување: Април 2020
Вредност на договорот: 2.900.000 EUR
 
 

Детали за проектот

За проектот
  •  

Должина: 32 км.
Ширина: 6м.
Изведувач: ЕСКАВАТОРИ
Надзор: ГИМ
Статус: Во тек се градежни активности, започнато е со гребење на постоечкиот коловоз

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сподели: