Рехабилитација на регионален пат Р1305 Битола – Демир Хисарпечати

Статус: Тековен
Тип: Регионален пат
Локација: Регионален пат Р1305 Битола – Демир Хисар
Финансирано од: Заем од светска банка
Почеток на работите: 07.12.2018 
Планиран датум за завршување: Август.2019
Вредност на договорот: 1.000.000 EUR
 
 

Детали за проектот

За проектот
  •  

Должина: 10км. Ширина: 6м.

Вредност: 1 милион евра

Изведувач: ГРАНИТ
Подизведувач: Прогрес 1998 Гостивар
Надзор: ДИВИ

Статус: Во тек се градежни активности, започнато со асфалтирање

 

 

 

 

Сподели: