РЕХАБИЛИТАЦИЈА НА ДРЖАВЕН ПАТ Р1208, ДЕЛНИЦА ПОДМОЉЕ (КРУЖЕН ТЕК ЕВРО ХОТЕЛ) - РАДОЖДА (4,1КМ)печати

Статус: Тековен
Тип: Регионален
Локација: ДРЖАВЕН ПАТ Р1208, ДЕЛНИЦА ПОДМОЉЕ (КРУЖЕН ТЕК ЕВРО ХОТЕЛ) - РАДОЖДА (4,1КМ)
Финансирано од: Сопствени средства
Почеток на работите: 2018
Планиран датум за завршување: 2019
Вредност на договорот: 29.150.000 МКД
 
 

Детали за проектот

За проектот
  •  
Должина: 4,1 км.
Изведувач: ИЛИНДЕН АД - СТРУГА
Надзор: ЈВ: ЕВРО КОНСАЛТИНГ/ ГЕИНГ
Реализација:  ГРАДЕЖНИТЕ РАБОТИ СЕ 95% РЕАЛИЗИРАНИ. ПРЕОСТАНУВААТ ДА СЕ АСФАЛТИРААТ НА РИГОЛИТЕ, ИЗРАБОТКА НА БАНКИНИ И ОБЕЛЕЖУВАЊЕ НА ХОРИЗОНТАЛНА СИГНАЛИЗАЦИЈА.

 

 

 

 

 

Сподели: