Мени

РЕХАБИЛИТАЦИЈА НА ДРЖАВЕН ПАТ Р1102, ДЕЛНИЦА НЕГОРЦИ - ГЕВГЕЛИЈАпечати

Статус: Завршен
Тип: Регионален
Локација: Државен пат Р1102, делница Негорци - Гевгелија
Финансирано од: Сопствени средства
Почеток на работите: 28.09.2018 
Планиран датум за завршување: 03.05.2019
Вредност на договорот: 32,9 МИЛИОНИ МКД
 
 

Детали за проектот

За проектот
  •  

Должина на патниот правец е 5,4 км.

 

 

 

Сподели: