Мени

РЕХАБИЛИТАЦИЈА НА ДРЖАВЕН ПАТ Р1301, ДЕЛНИЦА ТРАНЗИТ НИЗ ОХРИД – ДЕСЕН И ЛЕВ КОЛОВОЗпечати

Статус: Завршен
Тип: Регионален
Локација: Транзит низ Охрид
Финансирано од: Сопствени средства
Почеток на работите: 03.10.2018 
Планиран датум за завршување: 04.05.2019
Вредност на договорот: 59.60 МИЛИОНИ МКД
 
 

Детали за проектот

За проектот
  •  

Должина на патниот правец е 5,6 км.

 

 

 

 

 

 

 

Сподели: