Мени

Патен правец Р1204 Кадрифаково - Штиппечати

Статус: Завршен
Тип: Регионален
Локација: Кадрифаково - Штип
Финансирано од: Сопствени средства
Почеток на работите: 05.12.2018 
Планиран датум за завршување: 08.05.2019
Вредност на договорот: 33.900.000,00 МКД
 
 

Детали за проектот

За проектот
  •  

Должина на патниот правец е 7 км.

 

 

 

 

 

 

 

 

Сподели: