Мени

Рехабилитација на сообраќајна возна лента на државен пат А1 делница Велес (Штипска клучка) - Градско и Градско - Велес (Штипска клучка) (20,2км)печати

Статус: Завршен
Тип:АВтопат  
Локација: Велес - Градско
Финансирано од: Сопствени средства
Почеток на работите: 03.09.2018 
Планиран датум за завршување: 30.05.2019
Вредност на договорот: 67.260.000,00 МКД
 
 

Детали за проектот

За проектот
  •  

 

 

 

Сподели: