Мени

Рехабилитација на државен пат Р1107, Транзитен дел низ Кавадарци (1,1км)печати

Статус: Завршен
Тип: Регионален пат
Локација: Р1107, Транзитен дел низ Кавадарци
Финансирано од: Сопствени средства
Почеток на работите: 2018 
Планиран датум за завршување: 2019
Вредност на договорот: 21.130.000,00 МКД
 
 

Детали за проектот

За проектот
  •  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сподели: