Мени

Рехабилитација на државен пат делница, спој со Р1205 – Злетово - Пробиштип (17,3км)печати

Статус: Тековен
Тип: Регионален пат
Локација: Злетово - Пробиштип
Финансирано од: Сопствени средства
Почеток на работите: 19.10.2018 
Планиран датум за завршување: 19.01.2020
Вредност на договорот: 91.700.000,00 МКД
 
 

Детали за проектот

За проектот
  •  

 

 

 

 

 

 

 

Сподели: