Мени

Рехабилитација на државен пат Р1102, делница Негорци – Гевгелија (5,4км)печати

Статус: Завршен
Тип: Регионален пат
Локација: Негорци – Гевгелија
Финансирано од: Сопствени средства
Почеток на работите: 28.09.2018 
Планиран датум за завршување: 28.07.2019
Вредност на договорот: 38.800.000,00 МКД
 
 

Детали за проектот

За проектот
  •  

 

 

 

 

 

Сподели: