Мени

Рехабилитација на државен пат А2.Колари-Кичевопечати

Статус: Завршен
Тип: Регионален пат
Локација: Колари - Кичево
Финансирано од: Сопствени средства
Почеток на работите: 26.09.2018 
Планиран датум за завршување: 26.07.2019
Вредност на договорот: 83.871.593,00 МКД
 
 

Детали за проектот

За проектот
  •  

 

Сподели: