Мени

Рехабилитација на државен пат А2 делница Гостивар (мост село Здуње) до село Коларипечати

Статус: Завршен
Тип: А2 државен пат
Локација: Гостивар (мост село Здуње) до село Колари
Финансирано од: Сопствени средства
Почеток на работите: 01.03.2017
Планиран датум за завршување: 15.11.2018
Вредност на договорот: 250.190.532 Ден
 
 

Детали за проектот

За проектот
  •  

Проект: Рамковна спогодба (нова) за поправка и рехабилитација на државни патишта.

Рехабилитација на државен пат А2 делница Гостивар (мост село Здуње) до село Колари во должина од 28,5 км.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сподели: