Мени

Снација на мост Удовопечати

Статус: Завршен
Тип: Мост
Локација: Удово
Финансирано од: Сопствени средства
Почеток на работите: 08.08.2017
Планиран датум за завршување: 16.11.2018
Вредност на договорот: 91.680.644 Ден
 
 

Детали за проектот

За проектот
  •  

Проект: Рамковна спогодба (нова) за поправка и рехабилитација на државни патишта.

Санација на мост Удово

 

 

 

 

Сподели: