Мени

Санација на мост на Сарајпечати

Статус: Завршен
Тип: Мост
Локација: Сарај
Финансирано од: Сопствени средства
Почеток на работите: 02.05.2018
Планиран датум за завршување: 16.11.2018
Вредност на договорот: 37.052.000 Ден
 
 

Детали за проектот

За проектот
  •  

Проект: Рамковна спогодба (нова) за поправка и рехабилитација на државни патишта.

Санација на мост на Сарај

 

 

 

Сподели: