Мени

Рехабилитација на државен пат Р1310, делница Берово-Клепалопечати

Статус: Завршен
Тип: Регионален
Локација: Берово-Клепало
Финансирано од: Сопствени средства
Почеток на работите: 10.2018
Планиран датум за завршување: 07.2019
Вредност на договорот: 89,33 милиони денари
 
 

Детали за проектот

За проектот
  •  

Проект: Рамковна спогодба (нова) за поправка и рехабилитација на државни патишта.

Рехабилитација на државен пат Р1310, делница Берово-Клепало (5,7км).

 

 

Сподели: