Рехабилитација на државен пат Р1310, делница Радовиш-Подарешпечати

Статус: Тековен
Тип: Регионален
Локација: Радовиш-Подареш
Финансирано од: Сопствени средства
Почеток на работите: 09.2018
Планиран датум за завршување: 06.2019
Вредност на договорот: 58,23 милиони денари
 
 

Детали за проектот

За проектот
  •  

Проект: Рамковна спогодба (нова) за поправка и рехабилитација на државни патишта.

Рехабилитација на државен пат Р1310, делница Радовиш-Подареш (9,85км).

 

Сподели: