Рехабилитација на државен пат Р2342, делница Тркање-Пишицапечати

Статус: Тековен
Тип: Регионален
Локација: Тркање-Пишица
Финансирано од: Сопствени средства
Почеток на работите: 09.2018
Планиран датум за завршување: 03.2019
Вредност на договорот: 32,92 милиони денари
 
 

Детали за проектот

За проектот
  •  

Проект: Рамковна спогодба (нова) за поправка и рехабилитација на државни патишта.

Рехабилитација на државен пат Р2342, делница Тркање-Пишица (9,85км).

 

Сподели: