Рехабилитација на државен пат Р1309, делница Кочани-Пониквапечати

Статус: Тековен
Тип: Регионален
Локација: Кочани-Пониква
Финансирано од: Сопствени средства
Почеток на работите: 09.2018
Планиран датум за завршување: 09.2019
Вредност на договорот: 102,55 милиони денари
 
 

Детали за проектот

За проектот
  •  

Проект: Рамковна спогодба (нова) за поправка и рехабилитација на државни патишта.

Рехабилитација на државен пат Р1309, делница Кочани-Пониква (10,4км).

 

Сподели: