Рехабилитација на државен пат А3, делница Обиколница на Битола (клучка Крклино – Бензинска пумпа Лукоил)печати

Статус: Завршен
Тип: Магистрален
Локација: Обиколница на Битола
Финансирано од: Сопствени средства
Почеток на работите: 2018
Планиран датум за завршување: 09.2018
Вредност на договорот: 94,28 милиони денари
 
 

Детали за проектот

За проектот
  •  

Проект: Рамковна спогодба (нова) за поправка и рехабилитација на државни патишта од А категорија.

Рехабилитација на државен пат А3, делница Обиколница на Битола (клучка Крклино – Бензинска пумпа Лукоил) (8 км).

 

Сподели: