Мени

Изградба на мост на државен пат Р2136 на река Пчиња кај Коњарепечати


Статус: Тековен
Тип: Мост
Локација: Удово
Финансирано од: Сопствени средства
Почеток на работите: 2017
Планиран датум за завршување: 2020
Вредност на договорот: 67,14  милиони денари
 
 

Детали за проектот

За проектот
  •  

Рамковна спогодба (стара) за поправка и рехабилитација на регионални патишта.

Изградба на мост на државен пат  Р2136 на река Пчиња кај Коњаре

 

Сподели: