Мени

Градежно санациони работи на мост бр.1 р.Вардар кај Удово на Р1105печати


Статус: Тековен
Тип: Мост
Локација: Удово
Финансирано од: Сопствени средства
Почеток на работите: 2017
Планиран датум за завршување: 2018
Вредност на договорот: 91,7  милиони денари
 
 

Детали за проектот

За проектот
  •  

Рамковна спогодба (стара) за поправка и рехабилитација на регионални патишта.

Градежно санациони работи на мост бр.1 р.Вардар кај Удово на Р1105

 

Сподели: