Мени

Рехабилитација на државен пат делница, спој со Р1205 – Злетово - Пробиштип (17,3км)печати


Статус: Тековен
Тип: Регионален пат
Локација: Злетово - Пробиштип
Финансирано од: Сопствени средства
Почеток на работите: 2018
Планиран датум за завршување: 2020
Вредност на договорот: 91,7 милиони денари
 
 

Детали за проектот

За проектот
  •  

Рамковна спогодба (стара) за поправка и рехабилитација на регионални патишта.

Рехабилитација на државен пат делница, спој со Р1205 – Злетово - Пробиштип (17,3км)

 

Сподели: