Рехабилитација на државен пат Р1208, делница Охрид – Подмоље (кружен тек Евро хотел) (8,55км)печати

Статус: Тековен
Тип: Магистрален
Локација: делница Охрид – Подмоље (кружен тек Евро хотел)
Финансирано од: Сопствени средства
Почеток на работите: 2018
Планиран датум за завршување: 2019
Вредност на договорот: 74,78 милиони 
 
 

Детали за проектот

За проектот
  •  

Проект: Рамковна спогодба (нова) за поправка и рехабилитација на државни патишта од А категорија.

Рехабилитација на државен пат Р1208, делница Охрид – Подмоље (кружен тек Евро хотел) (8,55км)

 

Сподели: