Рехабилитација на државен пат Р1301, делница транзит низ Охрид – десен и лев коловоз (5,6км)печати

Статус: Тековен
Тип: Магистрален пат
Локација: Охрид
Финансирано од: Сопствени средства
Почеток на работите: 2018
Планиран датум за завршување: 2019
Вредност на договорот: 59,60  милиони денарии
 
 

Детали за проектот

За проектот
  •  

Проект: Рамковна спогодба (нова) за поправка и рехабилитација на државни патишта од А категорија.

Рехабилитација на државен пат Р1301, делница транзит низ Охрид – десен и лев коловоз (5,6км)

 

Сподели: