Рехабилитација на државен пат Р1107, Транзитен дел низ Кавадарци (1,1км)печати

Статус: Тековен
Тип: Магистрален пат
Локација: Кавадарци
Финансирано од: Сопствени средства
Рок на изградба: 2018
Планиран датум за завршување: 2019
Вредност на договорот: 23,13 милиони денари
 
 

Детали за проектот

За проектот
  •  

Проект: Рамковна спогодба (нова) за поправка и рехабилитација на државни патишта од А категорија.

Рехабилитација на државен пат Р1107, Транзитен дел низ Кавадарци (1,1км)

 

Сподели: