Изработка на проектна документација за изградба на државен пат Кочани - Пробиштип Р1309(Р519), делница Пониква - Турско Рударепечати

 

   
Статус: Тековен
Тип: Регионален пат
Локација: Р1309, делница Пониква - Турско Рударе
Финансирано од: Сопствени средства
Почеток на работите: 03.2014
Планиран датум за завршување: 11.2015
Вредност на договорот: 18.880.000  МКД
Skopje - Kumanovo
 

Детали за проектот

За проектот
  •  

Проект за инфраструктура и Основен проект  за изградба на државен пат Кочани - Пробиштип Р1309(Р519), делница Пониква - Турско Рударе, со должина од околу 13 км со две коловозни ленти со профил на патот од 5,9 м.

 

Сподели: