Oсветлување на клучка Кадинопечати

Статус: Завршен
Тип: Автопат
Локација: Автопат А4
Финансирано од: Сопствени средства
Почеток на работите: 05.09.2014
Планиран датум за завршување: 30.09.2014
Вредност на договорот: 4.484.000 МКД
 
 

Детали за проектот

За проектот
  •  

Должина на осветлен пат: околу 1100 метри, од кои околу 500 метри автопат и 600 метри краци
Број на канделабри со висина од 12 метри = 22 канделабри, односно 10 двокраки и 12 еднокраки
Број на рефлектори = 2 на надвозникот
Број на светилки = 34 натриумови светилки, односно 20 од 400 W и 14 од 250 W
Намалување на потрошувачка на електрична енергија на светилките: се врши преку поставен систем за димирање

 

Сподели: