Продолжување на осветлување од наплатна станица Гостиварпечати

Статус: Завршен
Тип: Автопат и Магистрален пат
Локација: Автопат А2, делница НС Гостивар  - клучка Гостивар
Финансирано од: Сопствени средства
Почеток на работите: 10.07.2014
Планиран датум за завршување: 12.08.2014
Вредност на договорот: 3.223.000 МКД
 
 

Детали за проектот

За проектот
  •  

Должина на осветлен пат: околу 900 m
Број на канделабри со висина од 12 метри = 17 еднокраки канделабри
Број на светилки = 17 натриумови светилки од 250 W
Намалување на потрошувачка на електрична енергија на светилките: се врши преку поставен систем за димирање

 

Сподели: