Изработка на проектна документација на ниво на основен проект за Рехабилитација на државен пат А3(М5), делница Буково – Ресен и делница Ресен - Битолапечати

 

   
Статус: Завршен
Тип: Регионален пат
Локација: А3(М5), делница Буково – Ресен, делница  Ресен - Битола
Финансирано од: Сопствени средства
Почеток на работите: 03.2014
Планиран датум за завршување: 12.2014
Вредност на договорот: 23.600.000  МКД
Skopje - Kumanovo
 

Детали за проектот

За проектот
  •  

Основен проект  за рехабилитација на  државен пат А3(М5), делница Буково – Ресен со должина од околу10,5 км и делница  Ресен - Битола со должина од околу 16 км.

 

Сподели: