Изработка на проектна документација за Рехабилитација и реконструкција на патниот правец Р1206, Маврово – Дебарпечати

 

   
Статус: Завршен
Тип: Регионален пат
Локација: Маврово – Дебар
Финансирано од: Сопствени средства
Почеток на работите: 03.2014
Планиран датум за завршување: 01.2015
Вредност на договорот: 17.346.000  МКД
   
Skopje - Kumanovo
 

Детали за проектот

За проектот
  •  

Основен проект  за рехабилитација на  регионалниот пат Р1206 Маврово – Дебар. Изработени се 3 делници и тоа: делница Ново село - Бунец со должина од околу 6 км, делница Бунец - Маврови Анови со должина од околу 6,5 км, делница Бошков Мост - Дебар со должина околу 8,5 км.

 

Сподели: