Изработка на проектна документација за изградба на обиколница Вевчани печати

 

   
Статус: Тековен
Тип: Регионален пат
Локација: обиколница Вевчани
Финансирано од: Сопствени средства
Почеток на работите: 11.2014
Планиран датум за завршување: 09.2015
Вредност на договорот: 1.168.200  МКД
   
Skopje - Kumanovo
 

Детали за проектот

За проектот
  •  

Проект за инфраструктура и Основен проект за регионален пат со должина од 1 км. Делницата почнува пред с.Вевчани, го обиколува с.Вевчани и се приклучува на постојниот патен правец кон с.Октиси.

 

Сподели: