Консултантски услуги за извршување на геотехнички истражни работи и изработка на Технички решенија – Основен проект за санација на свлечиштапечати

Статус: Тековен
Тип: Свлечишта на повеќе Регионални патишта
Финансирано од: Заем од Светска Банка
Почеток на работите: 08.2014
Планиран датум за завршување: 09.2015
Вредност на договорот: 28.346.905 МКД
 
 

Детали за проектот

За проектот
  •  

Основни проекти за санација на свлечишта и стабилизација на нестабилни зони на територија на Република Македонија.

 

Сподели: