Изработка на проектна документација за Експресен пат (полуавтопат) Штип – Кочанипечати

Статус: Тековен
Тип: Експресен пат
Локација: Штип - Кочани
Финансирано од: Сопствени средства
Должина: 28,5 км
Почеток на работите: 04.2015
Планиран датум за завршување: 08.2015
Вредност на договорот: 23.600.000 МКД
 

Детали за проектот

За проектот
  •  

Проект за Инфраструктура и Основен проект за експресен пат со должина од 28,5км. со 2 х 3,5м возни ленти и 2 х 2,0м ленти за принудно застанување и 2 х 0,2м рабни ленти, вкупен профил на патот 11,40м.

 

Сподели: