Изработка на проектна документација за Рехабилитација на регионален пат Кривогаштани - Обршани - Воѓанипечати

Статус: Завршен
Тип: Регионален пат
Локација: Кривогаштани - Обршани – Воѓани
Финансирано од: Сопствени средства
Должина: 9,0 км
Почеток на работите: 07.2014
Планиран датум за завршување: 01.2015
Вредност на договорот: 5.900.000 МКД
 

Детали за проектот

За проектот

Основен проект  за Рехабилитација на регионален пат  со должина од 9 км.

 

Сподели: