Изработка на проектна документација за Изградба на регионален пат с.Коњарево - н.Коњаревопечати

Статус: Завршен
Тип: Регионален пат
Локација: с.Коњарево - н.Коњарево
Финансирано од: Сопствени средства
Должина: 3,4 км
Почеток на работите: 07.2014
Планиран датум за завршување: 01.2015
Вредност на договорот: 5.300.560 МКД
 

Детали за проектот

За проектот

Основен проект  за изградба на регионален пат со должина од 3,4 км. и проширување на постоечки мост.

 

Сподели: