Изработка на проектна документација за Рехабилитација на регионален пат Лажани - Ропотово - Црнилиштепечати

Статус: Завршен
Тип: Регионален пат
Локација: Лажани - Ропотово - Црнилиште
Финансирано од: Сопствени средства
Должина: 16,5 км
Почеток на работите: 07.2014
Планиран датум за завршување: 01.2015
Вредност на договорот: 9.416.400 МКД
 

Детали за проектот

За проектот

Основен проект  за Рехабилитација на регионален пат  со должина од 16,5 км.

 

Сподели: