Изработка на проектна документација за Рехабилитација на регионален пат Делчево - Голакпечати

Статус: Завршен
Тип: Регионален пат
Локација: Делчево - Голак
Финансирано од: Сопствени средства
Должина: 10,8 км
Почеток на работите: 07.2014
Планиран датум за завршување: 01.2015
Вредност на договорот: 7.068.200 МКД
 

Детали за проектот

За проектот

Основен проект  за Рехабилитација на регионален пат  со должина од 10,8 км.

 

Сподели: