Изработка на проектна документација за изградба и реконструкција на државен пат Р2235, делница Маврови Анови – с.Мавровопечати

Статус: Завршен
Тип: Регионален пат
Локација: Маврови Анови - с.Маврово
Финансирано од: Сопствени средства
Должина: 0,8 км
Почеток на работите: 02.2014
Планиран датум за завршување: 11.2014
Вредност на договорот: 4.484.000 МКД
 

Детали за проектот

За проектот
  •  

Проект за инфраструктура и Основен проект  за регионален пат  со должина од 0,8 км со цел реконструкција на раскрсницата кај брана Маврово и проширување на патот после браната со ленти 2 х 2,75м возни ленти и 2 х 0,2м рабни ленти, вкупен профил на патот 5,90м.

 

Сподели: