Мени

Осветлување на тунел Солиштепечати

Статус: Завршен
Тип: Осветлување и сигнализација
Локација: Државен пат А1, делница Катланово - Велес
Финансирано од: Сопствени средства
Почеток на работите: 08.2012
Планиран датум за завршување: 10.2012
Вредност на договорот: 7.670.000 МКД
 

Детали за проектот

За проектот
  •  

Вкупниот број на арматури со светилки од 250 W поставени на плафон од тунелот е 234.

Бројот на канделабри поставени пред и после тунел со еднокрака лира на кои се поставени светилки од 250W е 10 канделабри.

 

Сподели: