Мени

ДЕТАЛИ ЗА ПРОЕКТИ

Име на проектот
Категорија на пат
Тип на проект
Начин на финансирање
Статус
«1234...18»
Рехабилитацијата на Регионалниот пат Р1205, делница Злетово - ПробиштипЗавршен
Рехабилитација на регионалниот пат Р2133, делница Куманово - ОпаеЗавршен
Рехабилитација на А3, транзит низ Делчево лев и десен коловозЗавршен
Рехабилитацијата на Регионалниот пат Р1310, делница Берово – граница со Р.Бугарија (Клепало)Завршен
Рехабилитација на Регионален пат Р1106, делница Јурумлери – ДрачевоЗавршен
Рехабилитација на Регионален пат Р1207, делница Младо Нагоричане – ПелинцеЗавршен
Рехабилитација на Регионален пат Р1204, делница Куманово – Свети НиколеЗавршен
Рехабилитација на Регионален пат Р1302, делница Делчево – ПехчевоЗавршен
Рехабилитација на Магистрален пат А3, делница Делчево – ЗвегорЗавршен
Рехабилитација на Регионален пат Р1304, делница Берово – ВиницаЗавршен
«1234...18»